Ar šo metodi Japānas iedzīvotāji “saldina” mandarīnus. Metodes priekšrocība ir ātrums un ekonomiskums. Jums nevajadzēs daudz laika. Kā arī nevajadzēs pirkt cukuru.
Galvenais, kas mums jādara, ir jāiznīcina skābos elementus augļos. To var izdarīt tikai ar augstu temperatūru.
Jā, mandarīnus var likt uz loga, saulē tie pilnībā nogatavosies un iegūs saldenu garšu. Tomēr šis process prasīs vairākas dienas. Turklāt ziemā nav saules, un tieši šajā gadalaikā mandarīni ir visgaršīgākie.
Tagad ir pienācis laiks runāt par to pašu japāņu metodi. Mandarīni nogatavosies desmit līdz piecpadsmit minūtēs.
Tātad metodes būtība ir tāda, ka augļus vajadzētu ievietot siltā ūdenī. Ieteicamā ūdens temperatūra ir aptuveni četrdesmit grādi. Un, ja pēc tam mandarīnus ievietosiet traukā ar aukstu ūdeni, tie kļūs vēl garšīgāki un sulīgāki.
LASI VĒL: “Tu gan esi viltīga, izdomāji dzemdēt kārtējo reizi, lai tikai nestrādātu” – grūtniecei pārmeta vīrs
Nekādas burvestības, no loģikas viedokļa viss ir saprotams. Augstai temperatūrai ir destruktīva ietekme uz skābi. Galvenais nepārspīlēt. Neturiet augļus ūdenī pārāk ilgi, pretējā gadījumā tie var izšķīst un kļūt pārāk mīksti.